Categorieën
Geen categorie

Afschrikkende renners

Stel je staat ergens op een leuk weggetje met al je vrinden bij de auto’s die niet zouden misstaan in het Autotron en deze jongens komen eraan. Wat doe je dan ?

Inderdaad, je duikt de berm in, maakt je zo klein mogelijk en geeft deze jongens vrij baan en je hoopt dat ze snel weer weg zijn. Met het uiterlijk van deze mannen neem je geen enkel risico. Doe je dat wel dan zul je in je ongevallen verzekeringspolis kunnen lezen dat schade door eigen toedoen niet onder de standaard dekking valt. Neem dan een pelotonnetje CycleTeamers die zo hard mogelijk naar huis proberen te rijden. Haha, duss, die zien ze niet eens komen. Laat staan dat er rekening mee gehouden moet worden. Nee, die CTW’ers hebben niet echt een uitstraling van, daar ga ik even voor opzij. Wil je als renner de vrindengroep met hun wildgeparkeerde wagens passeren dan moet je je eromheen zien te wurmen met gebruik van alle bellen die je bij je hebt. Misschien moeten we als fietsclub maar eens zo’n motorclub als voorbeeld nemen en dan zodaning dat wanneer de CycleTeamers eraan komen, iedereen met een ietwat angstige blik aan de kant gaat en ons ook vrij baan geeft. Nu zie ik zelf niet de CTW veranderen in een motorclub of dat het club tenue een zwart lederen versie krijgt, hoewel er waarschijnlijk wel leden zijn die dat toch wel een erg aantrekkelijk idee vinden. Nu was er afgelopen zondag in de Bossche Bollen tocht wel een CTW’er die er al aardig gevaarlijk uit zag. Hij had namelijk zijn beide armen vol tattoo’s laten zetten. De renner werd dan ook met ontzag en rescpect door zijn mede renners bekeken. Dat zou nu weleens een overeenkomst kunnen zijn met de uitstraling van een motorbende waar we als club naar zoeken. Kijk nu eens bijvoorbeeld naar deze renners:

Ach, ik zie nu pas dat het de verkeerde fietsen zijn. Ik bedoel eigenlijk meer de onderstaande armwarmers.

En stel je nu eens voor dat je ergens op een weggetje staat de boel te blokkeren en in de verte zie je peloton CTW’ers op je af komen met volledig getatoeëerde armen, wat doe je dan ? Precies !

Mocht het onverhoopt toch niet werken kan er altijd nog uitgeweken worden naar full body tattoo club kleding. Maar er zijn ook al extremere voorbeelden te vinden van renners die het echt zat zijn om niet gezien te worden.

Tot Zondag met nieuwe avonturen van het lieve Cycle Team Wijchen