Over Cycle Team Wijchen

CycleTeamers in het nieuwe club tenue

De Renners van Cycle Team Wijchen fietsen van begin maart tot eind oktober op zondag morgen de etappe. Om het onszelf niet moeilijk te maken starten we altijd vanaf sporthal de Arcus. Dit jaar hebben we 3 teams waarmee je kunt meefietsen. Cycle Team A rijdt met een gemiddelde van ongeveer 32 km/uur de etappe en maakt er in de laatste kilometers een wedstrijd van. Cycle Team B rijdt tot de pauze voor de gezelligheid met team A mee, maar rijdt de etappe vervolgens iets relaxter uit. Cycle Team C doet het rustiger aan, heeft meer oog voor de omgeving en past het parcours zo nodig aan de (weer)omstandigheden aan. De gemiddelde lengte van de etappes ligt rond de 80 km.

Donderdagavond is de trainingsavond van Cycle Team Wijchen. Vertrek om 19.00 vanaf de Arcus. In de Whatsapp groep kun je zien hoe groot de animo is om een rondje te maken.

 Momenteel bestaat de startlijst van Cycle Team Wijchen uit 30 renners in de leeftijd variërend van begin 30 tot begin 70. Jonge, energieke en ongeduldige renners en renners met een flinke ervaring die precies weten hoe de koers te lezen en die tot een goed einde te brengen.

Cycle Team Wijchen in het nieuws

https://www.fietssport.nl/magazine/routes-reizen/7x-klimroutes